Vognmand og transportfirma

Vognmand til dine behov

Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS varetager forskellige services til både private og erhverv. Vores transportfirma tilbyder bl.a.:

Derudover kan du også købe sten og grus hos os, såsom granitskærver, ærtesten, stabilgrus, betongrus, vejsalt, harpet muldjord og meget mere.

Kontakt os i dag på telefonnummer 45 42 00 40, eller skriv til os gennem kontaktformularen for at høre mere om hvad hvilke materialer vi kan leverer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.


  Vognmand med det hele

  Vi udlejer forskellige containere til både private og erhverv. Vi har flere faste aftaler med erhvervsdrivende som lejer vores containere fast, hvor vi leverer og tømmer affaldscontainere efter kundens behov.

  Vi kan også tømme containere med lastvogn i nærheden af Birkerød, Holte, Allerød, Lyngby, Virum Nærum, Vedbæk, og Skodsborg.

  Hos Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS udfører vi også entreprenøropgaver, heriblandt udgravning til fundament, opgravning af buske, bortskaffelse af blandet affald, haveaffald og meget mere. Vi udlejer også vores entreprenørvogne.

  Transportfirma til de uoverskuelige opgaver

  Hvis du har en opgave, som du ikke selv kan håndtere, står vores transportfirma klar til at hjælpe. Vi har altid en god dialog med kunden, så vi sikrer, at kunden får udført det rigtige arbejde.

  Hvis du bestiller os til opgaven, skal du ikke selv foretage dig mere, da vi som vognmand har de nødvendige vogne samt personale til arbejdet. Hvis du selv ønsker at udføre nogle opgaver og være en del af projektet, indgår vi gerne som sparringspartner samt hjælper med det, du måtte ønske.

  Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

  I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

  Nedpakning og afmontering mm.

  Professionelle hjælpemidler

  Affaldscontainere

  Møbelelhejs 21 meter

  Pakkeanvisninger

  Salg af flyttematerialer

  Læs forskellige containere nær Birkerød, Holte eller Virum

  Vi udlejer forskellige containere til både private og erhverv. Kontakt os og få et godt tilbud. Læs mere her.
  Facebook
  Tak for en fantastisk flytning. 140 flyttekasser, og en stor del møbler. Super👍👏😊
  Facebook
  Tina
  via Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk flytning, ingen skader og alt til tiden 5 stjerner
  Facebook
  Thomas
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi har både privat og erhvervsmæssigt, benyttet Holte Flytte- & vognmandsforretning flere gange i gennem de sidste par år. Vi fik dem i sin tid anbefalet af gode venner. Og vi har absolut kun gode oplevelser med dette firma. Deres service er 100 % i orden fra start til slut. Personalet, altså dem der slæber 🙂 er effektive, fleksible og meget opmærksomme på ønsker og behov. Så vi giver gerne Holte Flytte- & vognmandsforretning 5 store flyttekasser = stjerner. Tak for hjælpen 🙂
  Facebook
  Allan
  via Facebook
  Google

  En varm anbefaling

  Vi brugte Holte Flytte og Vognmandsforretning til at tømme et hus, tage alt i opbevaring i 3 måneder, og efterfølgende levere møblerne til et nyt hus. Det har været en rigtig god oplevelse af flere årsager: Rigtig behagelig samarbejdspartner. Både inden opgaven blev vundet, dialogen i forbindelse med tilbudsgivning, og vigtigst af alt på selve dagen hvor huset blev tømt. 4 søde og kompetente flyttemænd gik målrettet og professionelt til værks. En fornøjelse. Sidst men ikke mindst var HFV skarpe på prisen. Vi indhentede tre priser og HFV lå skarpt i svinget hvad prisen angik. De får vores varmeste anbefalinger.
  Google
  Simon
  via Google

  ★★★★★

  Dygtige flyttefolk med godt humør

  Tak for super god flytning. Det gik hurtigt og med dygtige rare flyttefolk, som gjorde deres bedste med godt humør ,selv om det regnede hele tiden. Mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hilsner Günter og Annette Reinsch
  Google
  Günter
  via Google

  ★★★★★

  MEGET tilfreds

  Jeg er MEGET tilfreds. Jeg har oplevet en venlig og kompetent betjening hele forløbet igennem. Fra Betina på kontoret, over Klaus som besigtigede vores indbo og til de tre gutter der forestod den egentlige flytning rettidigt, hurtigt og professionelt. Og prisen var faktisk også helt rimelig! Nu skal vi forhåbentlig ikke flytte igen lige med det samme, men hvis vi skulle ville vi uden tvivl vælge Holte Flyttefirma igen. Jeg kan varmt anbefale dette firma! Tak for hjælpen…
  Google
  Paul
  via Google