Vores kontaktinfo

Har du spørgsmål eller noget på hjertet så kontakt Holte Flytte – & Vognmandsforretning ApS via kontaktformularen til højre. – Vi bestræber os altid på at besvare mails hurtigst muligt, dog senest indenfor 24 timer i alle hverdage.

Har du brug for et flytte tilbud, så kontakt os ved at udfylde formularen her.

Hvis det haster er du selvfølgelig også velkommen til at ringe på nedenstående nummer i kontorets åbningstid.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.

Holte Flytte- & Vognmandsforretning ApS

Åbningstider

Mandag

7-16

Tirsdag

7-16

Onsdag

7-16

Torsdag

7-16

Fredag

7-15
Kontoret åbner klokken 9:00 alle dage.

Indhent flyttetilbud

Fordelen ved at bruge Holte Flytteforretning

Den bedste måde at flytte dine ting på, er at snakke med os, inden du skal flytte. Altså allerede inden du begynder at pakke ned. Så kan vi rådgive dig om flytningen, hvad der er bedst at gøre i din situation, og hvordan du nemmest “slipper for flytningen”, og ikke mindst: hvordan du får den bedste flytning til pengene. Det ligger dig frit for hvordan flytningen skal foregå. Vi har sjældent to ens opgaver, og der er forskel på folk – hvad er det bedste for dig?

Vi er vant til at håndtere flytteopgaver hver dag. Vi ved hvordan vi skal tage fat i møbler, og bære tunge ting om hjørner, igennem døre mv. Og det er en fordel for dig. For så sparer du en masse tid, og du vil blive overrasket over hvor hurtigt vi kan flytte for dig. Mange vælger at bruge venners hjælp til en flytning, og ender desværre med at have en uheldig oplevelse.

På en flytning kommer vi ud typisk 2 eller 3 mand, afhængig af opgavens størrelse. På den måde kan vi nemt håndtere din flytning, og der er ikke behov for at du hjælper med. Vi pakker helst selv flyttebilen, da vi på den måde passer bedst på dine ting og udnytter pladsen bedst muligt. Inden flytningen tager vi stilling til hvilken størrelse flyttebil der er brug for, så vi kun skal gøre en gang i stedet for to.

Facebook
Tak for en fantastisk flytning. 140 flyttekasser, og en stor del møbler. Super👍👏😊
Facebook
Tina
via Facebook

★★★★★

Fantastisk flytning, ingen skader og alt til tiden 5 stjerner
Facebook
Thomas
via Facebook

★★★★★

Vi har både privat og erhvervsmæssigt, benyttet Holte Flytte- & vognmandsforretning flere gange i gennem de sidste par år. Vi fik dem i sin tid anbefalet af gode venner. Og vi har absolut kun gode oplevelser med dette firma. Deres service er 100 % i orden fra start til slut. Personalet, altså dem der slæber 🙂 er effektive, fleksible og meget opmærksomme på ønsker og behov. Så vi giver gerne Holte Flytte- & vognmandsforretning 5 store flyttekasser = stjerner. Tak for hjælpen 🙂
Facebook
Allan
via Facebook
Google

En varm anbefaling

Vi brugte Holte Flytte og Vognmandsforretning til at tømme et hus, tage alt i opbevaring i 3 måneder, og efterfølgende levere møblerne til et nyt hus. Det har været en rigtig god oplevelse af flere årsager: Rigtig behagelig samarbejdspartner. Både inden opgaven blev vundet, dialogen i forbindelse med tilbudsgivning, og vigtigst af alt på selve dagen hvor huset blev tømt. 4 søde og kompetente flyttemænd gik målrettet og professionelt til værks. En fornøjelse. Sidst men ikke mindst var HFV skarpe på prisen. Vi indhentede tre priser og HFV lå skarpt i svinget hvad prisen angik. De får vores varmeste anbefalinger.
Google
Simon
via Google

★★★★★

Dygtige flyttefolk med godt humør

Tak for super god flytning. Det gik hurtigt og med dygtige rare flyttefolk, som gjorde deres bedste med godt humør ,selv om det regnede hele tiden. Mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hilsner Günter og Annette Reinsch
Google
Günter
via Google

★★★★★

MEGET tilfreds

Jeg er MEGET tilfreds. Jeg har oplevet en venlig og kompetent betjening hele forløbet igennem. Fra Betina på kontoret, over Klaus som besigtigede vores indbo og til de tre gutter der forestod den egentlige flytning rettidigt, hurtigt og professionelt. Og prisen var faktisk også helt rimelig! Nu skal vi forhåbentlig ikke flytte igen lige med det samme, men hvis vi skulle ville vi uden tvivl vælge Holte Flyttefirma igen. Jeg kan varmt anbefale dette firma! Tak for hjælpen…
Google
Paul
via Google

Få et uforpligtende tilbud

Konkurrence til Holte Dagen d. 8 juni

Vind en model af vores flyttevogn!

mini flyttevogn

For at deltage skal du blot udfylde en kontaktformular og trykke ‘like’ på vores Facebook-side.
Så er du med i lodtrækningen!

Vinderen udtrækkes tilfældigt.

Flyttechauffør søges

Vi forventer du vil:

Vi kan tilbyde: