HVF's Historie siden 1897

Vores historie

Holte Flytte & Vognmandsforretning har siden 1897 foretaget mange forskellige transportopgaver herunder flytninger, entreprenørkørsel, leveret affaldscontainere, kørt dagrenovation og afhentet erhvervsaffald

Herunder kan du se historien bag Holte Flytte & Vognmandsforretning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.

Grundlagt i 1897

Grundlagt i starten af 1897 af Jørgen Rasmussen med 2 stk. hestekøretøjer. I 1919 overtager sønnen Hans Rasmussen og lastvognen får sin entre.

1961

I 1961 køber Viggo Andersen forretningen.

1963

I 1963 sælger Viggo Andersen til svigersønnen Ove M.Pedersen. Forretningen bestod af 2. stk aftagelige træflyttekasser på henholdsvis 22 og 25 kbm. og 4 stk. lastvogne med tip.

1972

I 1972 købes den første lastvogn med kran/grab.

1985

I 1985 købes containerforretningen Urban Hansen ApS. inkl. 30 stk. affaldscontainere og 2 stk. lastvogne med wierehejs.

1990

I 1990 indgår Sønnen Klaus M. Pedersen som anpartshaver.

1997

I 1997 fejres 100 års Jubilæum. Samme år overtages Forretningen Robert Andersen og Søn. inkl. 2 stk. lastvogne med kran/grab.

2000

I 2000 købes Klintehøj Vænge 11, 3460 Birkerød Grunden er 4.500 m2 hvor der er plads til møbelopbevaring og affaldscontainere.

2005

I 2005 indgår Klaus M. Pedersen som adm. direktør.

2009

I 2009 Udvides HFV, med HFV AutoService, og det betyder, at kunder nu også kan få glæde, af den erfaring vi har haft, med vedligeholdelse af egne køretøjer igennem årene, mht. olieskift hjulskift, samt div. installationer.

Forretningen af 3 stk. flyttevogne, 4 stk lastvogne med wierehejs, heraf 3 med kran/grab, 2 stk. skraldevogn, 1 stk. varevogn, 2 stk. møbellifte samt diverse affaldscontainere.

2015

I 2015 Flytter kontoret fra Holte til Klintehøj Vænge 11 i Birkerød, hvorefter Holte Flytte- & Vognmandsforretning aktiviteter er samlet på samme adresse.

Vil du høre mere om vores historie?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores historie.
I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

Nedpakning og afmontering mm.

Professionelle hjælpemidler

Affaldscontainere

Møbelelhejs 21 meter

Pakkeanvisninger

Salg af flyttematerialer

Facebook
Tak for en fantastisk flytning. 140 flyttekasser, og en stor del møbler. Super👍👏😊
Facebook
Tina
via Facebook

★★★★★

Fantastisk flytning, ingen skader og alt til tiden 5 stjerner
Facebook
Thomas
via Facebook

★★★★★

Vi har både privat og erhvervsmæssigt, benyttet Holte Flytte- & vognmandsforretning flere gange i gennem de sidste par år. Vi fik dem i sin tid anbefalet af gode venner. Og vi har absolut kun gode oplevelser med dette firma. Deres service er 100 % i orden fra start til slut. Personalet, altså dem der slæber 🙂 er effektive, fleksible og meget opmærksomme på ønsker og behov. Så vi giver gerne Holte Flytte- & vognmandsforretning 5 store flyttekasser = stjerner. Tak for hjælpen 🙂
Facebook
Allan
via Facebook
Google

En varm anbefaling

Vi brugte Holte Flytte og Vognmandsforretning til at tømme et hus, tage alt i opbevaring i 3 måneder, og efterfølgende levere møblerne til et nyt hus. Det har været en rigtig god oplevelse af flere årsager: Rigtig behagelig samarbejdspartner. Både inden opgaven blev vundet, dialogen i forbindelse med tilbudsgivning, og vigtigst af alt på selve dagen hvor huset blev tømt. 4 søde og kompetente flyttemænd gik målrettet og professionelt til værks. En fornøjelse. Sidst men ikke mindst var HFV skarpe på prisen. Vi indhentede tre priser og HFV lå skarpt i svinget hvad prisen angik. De får vores varmeste anbefalinger.
Google
Simon
via Google

★★★★★

Dygtige flyttefolk med godt humør

Tak for super god flytning. Det gik hurtigt og med dygtige rare flyttefolk, som gjorde deres bedste med godt humør ,selv om det regnede hele tiden. Mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hilsner Günter og Annette Reinsch
Google
Günter
via Google

★★★★★

MEGET tilfreds

Jeg er MEGET tilfreds. Jeg har oplevet en venlig og kompetent betjening hele forløbet igennem. Fra Betina på kontoret, over Klaus som besigtigede vores indbo og til de tre gutter der forestod den egentlige flytning rettidigt, hurtigt og professionelt. Og prisen var faktisk også helt rimelig! Nu skal vi forhåbentlig ikke flytte igen lige med det samme, men hvis vi skulle ville vi uden tvivl vælge Holte Flyttefirma igen. Jeg kan varmt anbefale dette firma! Tak for hjælpen…
Google
Paul
via Google

Få et uforpligtende tilbud

Nedpakning og afmontering mm.

Hos Holte Flytteforretning har vi stor erfaring med nedpakning af privat indbo. Så for os er det en naturlig ting at overtage ansvaret for nedpakning samt afmontering af gardiner, lamper, reoler, skabe mm.

Hos Holte Flytteforretning er det ikke en nødvendighed, at kunden er hjemme. Du kan trygt overlade nedpakningen til os.

Vi samler naturligvis de ting vi har adskilt og samler gerne nyindkøbte reoler og skabe mm.

Ligeledes har vi stor erfaring med nedpakning af virksomheder, kontor som produktionsvirksomhed hvor planlægning og opmærkning er en stor del af flytningen.

Professionelle hjælpemidler

Hos Holte Flytteforretning passer vi godt på dine ejendele og vores flyttefolk. Vi har det nyeste udstyr. Udvendig møbelhejs, transporthunde, trappesækkevogne og motordrevet sækkevogn. Vi har naturligvis bæreseler til større møbler og tungløft. Flyttebilerne er udstyret med flyttetæpper, værktøjskasse har luftaffjedring og løftebagsmæk.

Affaldscontainere

Hos Holte Flytteforretning kan vi også tilbyde affaldscontainere til oprydning i forbindelse med din flytning eller til dit næste haveprojekt.

Møbelelhejs 21 meter

Hos Holte Flytteforretning passer vi godt på dine ejendele og vores flyttefolk.

Når vi flytter til og fra lejligheder benytter vi møbelhejs og kan nå op til 21 meter eller mindst 5. sal.

Salg af flyttematerialer

Hos Holte Flytteforretning kan du købe materialer til din flytning. Vi sælger:

flyttekasse
Flyttekasse
40,00kr.
film til indpakning
Strækfilm ”lille”
65,00kr.
indpakning til flytning
Skumfolie 0,26 x 10 meter
10,00kr.
papir til flytning
Indpakningspapir 7,5 kg.
170,00kr.
flyttekasse til glas
Glas-inddeling
75,00kr.
film til flytning
Strækfilm ”stor”
180,00kr.
flyttekasse til tøj
Garderobeskab
225,00kr.
flyttekasser og flyttetæppe
Flyttetæppe
40,00kr.

Flyttechauffør søges

Vi forventer du vil:

Vi kan tilbyde: