Kunden i fokus

Holte Flytte- & Vognmandsforretning ApS ønsker gennem faglig professionalisme, over 125 års erfaring, personligt engagement og arbejdsglæde at drive en moderne forretning med traditionelle værdier.

En forretning, hvor kunden gerne skulle blive vores bedste ambassadør og døråbner til de næste kunder.

Gennem 125 år har vi hjulpet mange private samt store og små virksomheder, med flytning, transport samt opbevaring. Holte Flytteforretning er altid klar til at indfri kundens behov og ønsker

Vores vision er at have glade og tilfredse kunder, og er altid klar til at yde en ekstra indsats.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.


  Siden 1897

  Holte Flytte- & Vognmandsforretning har eksisteret i over 125 år hvor kunden altid har været i fokus. Vi har løst mange forskellige projekter og opgaver gennem tiden.

  Vi lytter og rådgiver gerne. Har du et projekt du gerne vil have os til og se på, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, sende en mail eller ringe til kontoret.

  Flytteforsikring

  Alle flytninger med Holte Flytte- og vognmandsforretning bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som vores flyttefirma Holte Flytte- og vognmandsforretning udfører.

  Vi hjælper med ALT til din privatflytning

  Holte Flytteforretning tilbyder levering og afhentning af flyttekasser. Vi kan hjælpe med ned- og udpakning af dit indbo.

  Vi tilbyder også at adskille/samle reoler, sofaer, senge mm. og skal lamper nedtages eller vaskemaskinen afmonteres er dette også en del af Holte Flytteforretnings service. Har du specielle behov lytter vi gerne og finder en løsning.

  I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

  Nedpakning og afmontering mm.

  Professionelle hjælpemidler

  Affaldscontainere

  Møbelelhejs 21 meter

  Pakkeanvisninger

  Salg af flyttematerialer

  Facebook
  Tak for en fantastisk flytning. 140 flyttekasser, og en stor del møbler. Super👍👏😊
  Facebook
  Tina
  via Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk flytning, ingen skader og alt til tiden 5 stjerner
  Facebook
  Thomas
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi har både privat og erhvervsmæssigt, benyttet Holte Flytte- & vognmandsforretning flere gange i gennem de sidste par år. Vi fik dem i sin tid anbefalet af gode venner. Og vi har absolut kun gode oplevelser med dette firma. Deres service er 100 % i orden fra start til slut. Personalet, altså dem der slæber 🙂 er effektive, fleksible og meget opmærksomme på ønsker og behov. Så vi giver gerne Holte Flytte- & vognmandsforretning 5 store flyttekasser = stjerner. Tak for hjælpen 🙂
  Facebook
  Allan
  via Facebook
  Google

  En varm anbefaling

  Vi brugte Holte Flytte og Vognmandsforretning til at tømme et hus, tage alt i opbevaring i 3 måneder, og efterfølgende levere møblerne til et nyt hus. Det har været en rigtig god oplevelse af flere årsager: Rigtig behagelig samarbejdspartner. Både inden opgaven blev vundet, dialogen i forbindelse med tilbudsgivning, og vigtigst af alt på selve dagen hvor huset blev tømt. 4 søde og kompetente flyttemænd gik målrettet og professionelt til værks. En fornøjelse. Sidst men ikke mindst var HFV skarpe på prisen. Vi indhentede tre priser og HFV lå skarpt i svinget hvad prisen angik. De får vores varmeste anbefalinger.
  Google
  Simon
  via Google

  ★★★★★

  Dygtige flyttefolk med godt humør

  Tak for super god flytning. Det gik hurtigt og med dygtige rare flyttefolk, som gjorde deres bedste med godt humør ,selv om det regnede hele tiden. Mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hilsner Günter og Annette Reinsch
  Google
  Günter
  via Google

  ★★★★★

  MEGET tilfreds

  Jeg er MEGET tilfreds. Jeg har oplevet en venlig og kompetent betjening hele forløbet igennem. Fra Betina på kontoret, over Klaus som besigtigede vores indbo og til de tre gutter der forestod den egentlige flytning rettidigt, hurtigt og professionelt. Og prisen var faktisk også helt rimelig! Nu skal vi forhåbentlig ikke flytte igen lige med det samme, men hvis vi skulle ville vi uden tvivl vælge Holte Flyttefirma igen. Jeg kan varmt anbefale dette firma! Tak for hjælpen…
  Google
  Paul
  via Google