Få hjælp til din erhvervsflytning

Professionel erhvervsflytning i Holte, Birkerød og Allerød

Har du brug for hjælp til jeres erhvervsflytning? Så kan vi hjælpe ! Vi har i mere end 125 år hjulpet virksomheder med deres flytninger, nedpakning af arkiv, lager samt interne flytninger.

Vi har gennem mange år som flyttefirma perfektioneret erhvervsflytninger, så det foregår så hurtigt og effektivt for kunden som muligt. Vi ved, at flytning af en virksomhed kan være en stor opgave og kræver mange ressourcer.
Derfor vil i som kunde hos Holte Flytteforretning opleve at en erhvervsflytning foregår smidigt og iflg. en allerede planlagt flytteplan som vi gerne hjælper med planlægningen af.

Vores flyttefolk har fået specialoplæring i erhvervsflytninger så de kan varetage jeres opgave og hjælpe jer så godt som muligt. Vi kører ud i Holte, Birkerød og Allerød og omegn og tilbyder erhvervsflytning, så du er sikret professionel hjælp tæt på dig.

Vi kan derfor hjælpe dig og sikre din erhvervsflytning forløber helt gnidningsfrit, så I hurtigt kan komme videre.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.

Lad din erhvervsflytning blive håndteret af professionelle

En erhvervsflytning er en stor opgave og kræver mange ressourcer. Der er mange ting, at huske og det kan være svært, at bevare overblikket.

Vi har mere end 125 års erfaring med lige netop dette, og vores flyttemænd ved præcis hvordan disse udfordringer skal håndteres. Vi kan både hjælpe med rådgivning og vejledning, med adskillige flyttebiler og så mange flyttefolk du skal bruge.

Hvorfor vælge os?

Holte Flytte Flytteforretning ønsker gennem faglig professionalisme, personligt engagement og arbejdsglæde at drive en moderne forretning. Hos os er en aftale en aftale.

Har du bare et spørgsmål du gerne vil have besvaret? Så skal du være velkommen til at kontakte os.

Lad os klare hele din erhvervsflytning

For at hjælpe dig med din erhvervsflytning og gøre det så effektivt som muligt, kan vi også tilbyde andre ydelser i forbindelse med din erhvervsflytning.

Når et kontor skal flyttes er der meget at holde styr på. Det kan være flyttedatoer, nedpakning af arkiv eller kontor, opmærkning af inventar, placering i de nye lokaler eller behov for bortskaffelse af affald.

Holte Flytteforretning tilbyder det hele og kan indgå i planlægningen af flytningen
Vi kan også stille en affaldscontainer til rådighed og hjælper gerne med, at fylde denne.
Holte Flytteforretning er professionelle og har stor erfaring med erhvervsflytning.

I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

Nedpakning og afmontering mm.

Professionelle hjælpemidler

Affaldscontainere

Møbelelhejs 21 meter

Pakkeanvisninger

Salg af flyttematerialer

Anmeldelser

Hvis du stadig ikke er helt overbevist har vi på siden en masse anmeldelser af tidligere kunders oplevelser stående.

Det er anmeldelser vi hverken kan ændre eller påvirke, de er der udelukkende for at give dig et objektivt indtryk af hvordan vi som professionelt flyttefirma håndterer din erhvervsflytning.

Facebook
Tak for en fantastisk flytning. 140 flyttekasser, og en stor del møbler. Super👍👏😊
Facebook
Tina
via Facebook

★★★★★

Fantastisk flytning, ingen skader og alt til tiden 5 stjerner
Facebook
Thomas
via Facebook

★★★★★

Vi har både privat og erhvervsmæssigt, benyttet Holte Flytte- & vognmandsforretning flere gange i gennem de sidste par år. Vi fik dem i sin tid anbefalet af gode venner. Og vi har absolut kun gode oplevelser med dette firma. Deres service er 100 % i orden fra start til slut. Personalet, altså dem der slæber 🙂 er effektive, fleksible og meget opmærksomme på ønsker og behov. Så vi giver gerne Holte Flytte- & vognmandsforretning 5 store flyttekasser = stjerner. Tak for hjælpen 🙂
Facebook
Allan
via Facebook
Google

En varm anbefaling

Vi brugte Holte Flytte og Vognmandsforretning til at tømme et hus, tage alt i opbevaring i 3 måneder, og efterfølgende levere møblerne til et nyt hus. Det har været en rigtig god oplevelse af flere årsager: Rigtig behagelig samarbejdspartner. Både inden opgaven blev vundet, dialogen i forbindelse med tilbudsgivning, og vigtigst af alt på selve dagen hvor huset blev tømt. 4 søde og kompetente flyttemænd gik målrettet og professionelt til værks. En fornøjelse. Sidst men ikke mindst var HFV skarpe på prisen. Vi indhentede tre priser og HFV lå skarpt i svinget hvad prisen angik. De får vores varmeste anbefalinger.
Google
Simon
via Google

★★★★★

Dygtige flyttefolk med godt humør

Tak for super god flytning. Det gik hurtigt og med dygtige rare flyttefolk, som gjorde deres bedste med godt humør ,selv om det regnede hele tiden. Mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hilsner Günter og Annette Reinsch
Google
Günter
via Google

★★★★★

MEGET tilfreds

Jeg er MEGET tilfreds. Jeg har oplevet en venlig og kompetent betjening hele forløbet igennem. Fra Betina på kontoret, over Klaus som besigtigede vores indbo og til de tre gutter der forestod den egentlige flytning rettidigt, hurtigt og professionelt. Og prisen var faktisk også helt rimelig! Nu skal vi forhåbentlig ikke flytte igen lige med det samme, men hvis vi skulle ville vi uden tvivl vælge Holte Flyttefirma igen. Jeg kan varmt anbefale dette firma! Tak for hjælpen…
Google
Paul
via Google
Ærlighed og gennemsigtighed

Ærlighed og gennemsigtighed er en grundsten i vores flyttefirma og vi handler derfor også altid efter god gammeldags dansk handelsskik. Skjulte gebyrer eller tillæg er måske noget du har hørt om hos andre flyttefirmaer. Det er dog aldrig noget du vil finde hos os. Du vil også altid få bekræftet den endelige pris på flyttetilbuddet på din erhvervsflytning inden arbejdet starter.

Vi har været i Danmark i mere end 125 år og det tror vi på man kun kan ved at give sine kunder en god oplevelse, og være ærlig og åben i sine tilbud.

Vores service er omfattet af Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, og dine værdier og ejendele er herved forsikret, når du vælger os som samarbejdspartner.

Flytteforsikring

Alle flytninger med Holte Flytte- og vognmandsforretning bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som vores flyttefirma Holte Flytte- og vognmandsforretning udfører.

Kontakt os i dag

Hvis alt det ovenstående lyder som noget du kan bruge, så kontakt os gerne! Vi lytter, rådgiver og vejleder gerne!
Det er altid gratis at komme med en forespørgsel og modtage et gratis tilbud.
Du kan også bare ringe og høre hvad vi mener du skal bruge til din erhvervsflytning – kvit og frit.

Du kan komme i kontakt med os ved at ringe til os på tlf. nr: 45 42 00 40 eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular.
Det er også en mulighed at sende os en mail på: post@holte-flyt.dk

Vi skræddersyer vores tilbud til dit behov – så du kan flytte med glæde.