Opbevaring og lager

Hos Holte Flytteforretning er det vores klare målsætning at skabe trygge omgivelser for dine ejendele. Vi er specialister i opbevaring af møbler.

Hvad enten du søger noget midlertidigt eller længerevarende i forbindelse med din flytning, ombygning, renovering eller hvis arvestykket ikke kan finde sin rette plads i hjemmet kan Holte Flytte- & Vognmandsforretning være behjælpelig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.

Opbevaring til alle behov

Hvad enten du som privat eller erhvervsdrivende har brug for plads i nærheden af Birkerød, Holte, Allerød, Hørsholm, Lyngby, Nærum, Vedbæk, Virum, Skodsborg, Gentofte, eller resten af Nordsjælland tilbyder vi bl.a.:

Flytteforsikring

Alle flytninger med Holte Flytte- og vognmandsforretning bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som vores flyttefirma Holte Flytte- og vognmandsforretning udfører.

Container opbevaring til erhverv

Skal jeres virksomhed have opbevaret kontorartikler eller er jeres virksomhed i gang med at flytte til nye erhvervslokaler? 

Vi har gennem vores erfaring som flyttefirma fået oparbejdet en dybdegående forståelse for flytning og opbevaring til erhverv. I kan trygt få opbevaret jeres kontor møbler og artikler hos os. 

Vi er meget agile og kommer virksomhedernes behov til gode. Således får I et flyttefirma som jeres virksomhed og firma kan stole på. Hvis I har meget travlt i virksomheden, så kan vi møde op på virksomhedens adresse og pakke de ting ned som skal opbevares i containeren.

 Derefter flytter vi det over til vores lagerhal og pakker det ind i containeren. Hvis I i virksomheden skal have nogle af de ting, som er i containeren, vil i have rig mulighed for hurtigt og nemt at kunne tilgå lageret.

Container opbevaring til private

Vores containere til opbevaring står indendørs i en stor lagerhal. Containerne er rummelige og giver dig gode muligheder for opbevaring. De er således også gode til opbevaring af møbler. 

Hvis man flytter over til en mindre bolig, er mange ude for at de ikke har plads til alle møblerne og inventaret. Mange prøver at skille sig af med noget af inventaret, men nogle kan føle det svært at sælge sine møbler, da der kan være knyttet en bestemt effektionsværdi på de pågældende ting som man ikke har plads til. 

Her står vi klar til at hjælpe dig, så du ikke er nødsaget til at sælge dem. Du kan nemlig trygt overlade os til at opbevare dine møbler og andet inventar. 

Slip for besværet

En opbevaring behøver ikke være besværligt, hvor du selv skal transportere og pakke containeren. For vi står klar til at gøre din flytning nemmere. Vi kan komme og hente de ting, som du vil have opbevaret. 

Vi er meget agile hvor der tages højde for dine behov, og kan dermed flytte dine ting over til containeren, når det passer dig. Når vi pakke dine møbler og inventar ind i flyttecontaineren, gør vi det med stort fokus og engagement for at behandle det med respekt og forsigtighed. 

Overvågning & alarmer

Hos os kan du få opbevaret dine møbler og inventar, hvor du ikke skal bekymre dig om sikkerheden. Vi går højt op i at du som kunde, kan føle dig tryg ved at få dine møbler opbevaret på vores lagerhal. 

Derfor har vi monteret et effektivt overvågnings- og alarmsystem, som skal forhindre ubudne gæster i at komme ind på lageret. 

Således står vores containere til opbevaring utrolig sikkert inde i vores lagerhal og du kan trygt vælge os til opbevaring af dine genstande. 

Nemmere nedpakning

Hvis du selv vil pakke containeren er det vigtigt at du kan få en optimal udnyttelse af pladsen, afhængigt af hvor meget du skal have opbevaret.

For at gøre denne proces nemmere for dig, kan du købe gode og praktiske flyttekasser hos os, samt papir og bobleplast. 

Dermed er der rig mulighed for at du kan pakke dine ting ordentligt ind i containeren uden at dit inventar og ejendele bliver beskadiget. For os er det vigtigt at du har de bedste forudsætninger for en god opbevaring. 

Sikker opbevaring af dine ting

Vores lager vil danne de bedste rammer for dine ejendele. Med fast temperatur og lav fugtighed, så malerier, dokumenter, træmøbler eller lignende ikke tager skade, er opbevaringslokalerne velegnet til al opbevaring.

Vi prioriterer sikkerheden højt og leverer en fleksibel service i forhold til tid og pris, ligesom vi gerne hjælper til med nedpakningen af jeres ejendele. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

Nedpakning og afmontering mm.

Professionelle hjælpemidler

Affaldscontainere

Møbelelhejs 21 meter

Pakkeanvisninger

Salg af flyttematerialer

Facebook
Tak for en fantastisk flytning. 140 flyttekasser, og en stor del møbler. Super👍👏😊
Facebook
Tina
via Facebook

★★★★★

Fantastisk flytning, ingen skader og alt til tiden 5 stjerner
Facebook
Thomas
via Facebook

★★★★★

Vi har både privat og erhvervsmæssigt, benyttet Holte Flytte- & vognmandsforretning flere gange i gennem de sidste par år. Vi fik dem i sin tid anbefalet af gode venner. Og vi har absolut kun gode oplevelser med dette firma. Deres service er 100 % i orden fra start til slut. Personalet, altså dem der slæber 🙂 er effektive, fleksible og meget opmærksomme på ønsker og behov. Så vi giver gerne Holte Flytte- & vognmandsforretning 5 store flyttekasser = stjerner. Tak for hjælpen 🙂
Facebook
Allan
via Facebook
Google

En varm anbefaling

Vi brugte Holte Flytte og Vognmandsforretning til at tømme et hus, tage alt i opbevaring i 3 måneder, og efterfølgende levere møblerne til et nyt hus. Det har været en rigtig god oplevelse af flere årsager: Rigtig behagelig samarbejdspartner. Både inden opgaven blev vundet, dialogen i forbindelse med tilbudsgivning, og vigtigst af alt på selve dagen hvor huset blev tømt. 4 søde og kompetente flyttemænd gik målrettet og professionelt til værks. En fornøjelse. Sidst men ikke mindst var HFV skarpe på prisen. Vi indhentede tre priser og HFV lå skarpt i svinget hvad prisen angik. De får vores varmeste anbefalinger.
Google
Simon
via Google

★★★★★

Dygtige flyttefolk med godt humør

Tak for super god flytning. Det gik hurtigt og med dygtige rare flyttefolk, som gjorde deres bedste med godt humør ,selv om det regnede hele tiden. Mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hilsner Günter og Annette Reinsch
Google
Günter
via Google

★★★★★

MEGET tilfreds

Jeg er MEGET tilfreds. Jeg har oplevet en venlig og kompetent betjening hele forløbet igennem. Fra Betina på kontoret, over Klaus som besigtigede vores indbo og til de tre gutter der forestod den egentlige flytning rettidigt, hurtigt og professionelt. Og prisen var faktisk også helt rimelig! Nu skal vi forhåbentlig ikke flytte igen lige med det samme, men hvis vi skulle ville vi uden tvivl vælge Holte Flyttefirma igen. Jeg kan varmt anbefale dette firma! Tak for hjælpen…
Google
Paul
via Google

Få et uforpligtende tilbud

Nedpakning og afmontering mm.

Hos Holte Flytteforretning har vi stor erfaring med nedpakning af privat indbo. Så for os er det en naturlig ting at overtage ansvaret for nedpakning samt afmontering af gardiner, lamper, reoler, skabe mm.

Hos Holte Flytteforretning er det ikke en nødvendighed, at kunden er hjemme. Du kan trygt overlade nedpakningen til os.

Vi samler naturligvis de ting vi har adskilt og samler gerne nyindkøbte reoler og skabe mm.

Ligeledes har vi stor erfaring med nedpakning af virksomheder, kontor som produktionsvirksomhed hvor planlægning og opmærkning er en stor del af flytningen.

Professionelle hjælpemidler

Hos Holte Flytteforretning passer vi godt på dine ejendele og vores flyttefolk. Vi har det nyeste udstyr. Udvendig møbelhejs, transporthunde, trappesækkevogne og motordrevet sækkevogn. Vi har naturligvis bæreseler til større møbler og tungløft. Flyttebilerne er udstyret med flyttetæpper, værktøjskasse har luftaffjedring og løftebagsmæk.

Affaldscontainere

Hos Holte Flytteforretning kan vi også tilbyde affaldscontainere til oprydning i forbindelse med din flytning eller til dit næste haveprojekt.

Møbelelhejs 21 meter

Hos Holte Flytteforretning passer vi godt på dine ejendele og vores flyttefolk.

Når vi flytter til og fra lejligheder benytter vi møbelhejs og kan nå op til 21 meter eller mindst 5. sal.

Salg af flyttematerialer

Hos Holte Flytteforretning kan du købe materialer til din flytning. Vi sælger:

flyttekasse
Flyttekasse
40,00kr.
film til indpakning
Strækfilm ”lille”
65,00kr.
indpakning til flytning
Skumfolie 0,26 x 10 meter
10,00kr.
papir til flytning
Indpakningspapir 7,5 kg.
170,00kr.
flyttekasse til glas
Glas-inddeling
75,00kr.
film til flytning
Strækfilm ”stor”
180,00kr.
flyttekasse til tøj
Garderobeskab
225,00kr.
flyttekasser og flyttetæppe
Flyttetæppe
40,00kr.

Konkurrence til Holte Dagen d. 8 juni

Vind en model af vores flyttevogn!

mini flyttevogn

For at deltage skal du blot udfylde en kontaktformular og trykke ‘like’ på vores Facebook-side.
Så er du med i lodtrækningen!

Vinderen udtrækkes tilfældigt.

Flyttechauffør søges

Vi forventer du vil:

Vi kan tilbyde: