Opbevaring og lager

Hos Holte Flytteforretning er det vores klare målsætning at skabe trygge omgivelser for dine ejendele. Vi er specialister i opbevaring af møbler.

Hvad enten du søger noget midlertidigt eller længerevarende i forbindelse med din flytning, ombygning, renovering eller hvis arvestykket ikke kan finde sin rette plads i hjemmet kan Holte Flytte- & Vognmandsforretning være behjælpelig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.


  Opbevaring til alle behov

  Hvad enten du som privat eller erhvervsdrivende har brug for plads i nærheden af Birkerød, Holte, Allerød, Hørsholm, Lyngby, Nærum, Vedbæk, Virum, Skodsborg, Gentofte, eller resten af Nordsjælland tilbyder vi bl.a.:

  Flytteforsikring

  Alle flytninger med Holte Flytte- og vognmandsforretning bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som vores flyttefirma Holte Flytte- og vognmandsforretning udfører.

  Sikker opbevaring af dine ting

  Vores lager vil danne de bedste rammer for dine ejendele. Med fast temperatur og lav fugtighed, så malerier, dokumenter, træmøbler eller lignende ikke tager skade, er opbevaringslokalerne velegnet til al opbevaring.

  Vi prioriterer sikkerheden højt og leverer en fleksibel service i forhold til opbevaringstid og pris, ligesom vi gerne hjælper til med nedpakningen af jeres ejendele. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

  I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

  Nedpakning og afmontering mm.

  Professionelle hjælpemidler

  Affaldscontainere

  Møbelelhejs 21 meter

  Pakkeanvisninger

  Salg af flyttematerialer

  Facebook
  Tak for en fantastisk flytning. 140 flyttekasser, og en stor del møbler. Super👍👏😊
  Facebook
  Tina
  via Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk flytning, ingen skader og alt til tiden 5 stjerner
  Facebook
  Thomas
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi har både privat og erhvervsmæssigt, benyttet Holte Flytte- & vognmandsforretning flere gange i gennem de sidste par år. Vi fik dem i sin tid anbefalet af gode venner. Og vi har absolut kun gode oplevelser med dette firma. Deres service er 100 % i orden fra start til slut. Personalet, altså dem der slæber 🙂 er effektive, fleksible og meget opmærksomme på ønsker og behov. Så vi giver gerne Holte Flytte- & vognmandsforretning 5 store flyttekasser = stjerner. Tak for hjælpen 🙂
  Facebook
  Allan
  via Facebook
  Google

  En varm anbefaling

  Vi brugte Holte Flytte og Vognmandsforretning til at tømme et hus, tage alt i opbevaring i 3 måneder, og efterfølgende levere møblerne til et nyt hus. Det har været en rigtig god oplevelse af flere årsager: Rigtig behagelig samarbejdspartner. Både inden opgaven blev vundet, dialogen i forbindelse med tilbudsgivning, og vigtigst af alt på selve dagen hvor huset blev tømt. 4 søde og kompetente flyttemænd gik målrettet og professionelt til værks. En fornøjelse. Sidst men ikke mindst var HFV skarpe på prisen. Vi indhentede tre priser og HFV lå skarpt i svinget hvad prisen angik. De får vores varmeste anbefalinger.
  Google
  Simon
  via Google

  ★★★★★

  Dygtige flyttefolk med godt humør

  Tak for super god flytning. Det gik hurtigt og med dygtige rare flyttefolk, som gjorde deres bedste med godt humør ,selv om det regnede hele tiden. Mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hilsner Günter og Annette Reinsch
  Google
  Günter
  via Google

  ★★★★★

  MEGET tilfreds

  Jeg er MEGET tilfreds. Jeg har oplevet en venlig og kompetent betjening hele forløbet igennem. Fra Betina på kontoret, over Klaus som besigtigede vores indbo og til de tre gutter der forestod den egentlige flytning rettidigt, hurtigt og professionelt. Og prisen var faktisk også helt rimelig! Nu skal vi forhåbentlig ikke flytte igen lige med det samme, men hvis vi skulle ville vi uden tvivl vælge Holte Flyttefirma igen. Jeg kan varmt anbefale dette firma! Tak for hjælpen…
  Google
  Paul
  via Google