Dit flyttefirma i Gentofte

Vi er dit lokale flyttefirma i Gentofte

Når man skal flytte, er det altid en fordel at vælge et flyttefirma, der er kendt i lokalområdet. Som flyttefirma i Nordsjællandhar vi mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med at flytte deres ting i og omkring Gentofte. Derfor kender vi området som var det vores egen bukselomme.

Udover vores lokale kendskab er vi også kendt for at yde enestående god service. Hos Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS går vi altid den ekstra mil for vores kunder. Vi ved, at en flytning kan være stressende og udfordrende, så vores mål er at gøre det så problemfrit som muligt for dig. Vi sætter en ære i at være professionelle og pålidelige, og vi sørger altid for at yde en service af høj kvalitet.

Når du vælger os som dit flyttefirma i Gentofte, kan du være sikker på, at vi har styr på alle detaljerne.

Når du vælger os som dit flyttefirma i Gentofte, kan du være sikker på, at vi har styr på alle detaljerne. Vi tilbyder en bred vifte af flyttetjenester både til privat samt erhverv, herunder ned pakning, transport og opbevaring. Vi sørger altid for at bruge de rette materialer og teknikker for at beskytte dine ejendele under hele flytteprocessen.

Flytteforsikring

Alle flytninger med Holte Flytte- og vognmandsforretning bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som vores flyttefirma Holte Flytte- og vognmandsforretning udfører.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.


  Over 125 års erfaring

  Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS blev grundlagt i 1897, og er et af Danmarks ældste flyttefirmaer.

  En aftale er en aftale

  En flytning er ofte meget personlig, hvor alt skal gå op i en højere enhed.
  Derfor er en aftale en aftale, når du bestiller flytning hos os.

  Sikker flytning

  Når du flytter med os er du naturligvis dækket af en flytteforsikring, hvis uheldet skulle være ude.

  Dine behov i fokus

  Vi er særligt opmærksom på dine særlige behov og ønsker, da det er vigtigt for os, at du føler at du kan overlade din flytning trygt til os.

  Hvad koster flyttefirma?

  Flyttefirma priser kan variere afhængigt af flere faktorer. Det er vigtigt at huske, at hver flytning er unik, og prisen vil derfor være tilpasset til dine specifikke behov og krav. Når du kontakter Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS for en flyttefirma pris, vil vores erfarne flyttefolk tage højde for følgende faktorer:

  1. Mængden af ejendele: Jo flere ting du skal have flyttet, desto mere tid og ressourcer vil det kræve. Prisen vil derfor afspejle den totale mængde af ejendele, der skal transporteres og håndteres.

  2. Afstand mellem stederne: Hvis flytningen involverer en længere afstand, kan det påvirke prisen. Dette skyldes øgede omkostninger til brændstof og tid, der er nødvendig for at fuldføre flytningen.

  Vores erfarne flyttefolk vil bl.a. Tage højde for disse faktorer og give dig en nøjagtig og fordelagtig pris for din flytning. Vi stræber altid efter at tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service.

  Hjælp til din nedpakning

  Skal vi hjælpe dig med din nedpakning?

  Vi har stor erfaring og er glade for at hjælpe med nedpakning både for private og virksomheder.

  Ønsker du at vide mere, så læs mere om hvordan vi sørger for en sikker nedpakning her

  Hvor langt tid tager det at flytte?

  Tiden kan variere ved en flytning, alt afhængig af flere faktorer. Det er også vigtigt at huske, at hver flytning er unik, og der er ikke en fastsat tid, der gælder for alle. Nogle flytninger kan klares på få timer, mens andre kan tage en hel dag eller mere.

  Faktorer, der kan påvirke flyttetiden, inkluderer mængden af ​​ejendele, der skal flyttes, afstanden mellem de to steder, adgangsforholdene på de to adresser og hvilke ekstra tjenester der er nødvendige, som f.eks. ned pakning og opbevaring.

  Hvis du har få ejendele og flytter til en adresse tæt på din nuværende, kan flytningen muligvis gøres relativt hurtigt. Men hvis du har mange ejendele eller flytter til en fjernere adresse, kan det tage længere tid. Når du vælger os som dit flyttefirma i Gentofte, kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for at gøre flytteprocessen så effektiv som muligt.

  Hvis du ønsker et professionelt og pålideligt flyttefirma, der kan hjælpe dig med at flytte dine ting i og omkring Gentofte, så kontakt os i dag på tlf. nr. 45 42 00 40 og vi giver dig et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Lad os hjælpe dig med at flytte dine ting fra A til B!

  I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

  Nedpakning og afmontering mm.

  Professionelle hjælpemidler

  Affaldscontainere

  Møbelelhejs 21 meter

  Pakkeanvisninger

  Salg af flyttematerialer

  Få et uforpligtende tilbud

  Nedpakning og afmontering mm.

  Hos Holte Flytteforretning har vi stor erfaring med nedpakning af privat indbo. Så for os er det en naturlig ting at overtage ansvaret for nedpakning samt afmontering af gardiner, lamper, reoler, skabe mm.

  Hos Holte Flytteforretning er det ikke en nødvendighed, at kunden er hjemme. Du kan trygt overlade nedpakningen til os.

  Vi samler naturligvis de ting vi har adskilt og samler gerne nyindkøbte reoler og skabe mm.

  Ligeledes har vi stor erfaring med nedpakning af virksomheder, kontor som produktionsvirksomhed hvor planlægning og opmærkning er en stor del af flytningen.

  Professionelle hjælpemidler

  Hos Holte Flytteforretning passer vi godt på dine ejendele og vores flyttefolk. Vi har det nyeste udstyr. Udvendig møbelhejs, transporthunde, trappesækkevogne og motordrevet sækkevogn. Vi har naturligvis bæreseler til større møbler og tungløft. Flyttebilerne er udstyret med flyttetæpper, værktøjskasse har luftaffjedring og løftebagsmæk.

  Affaldscontainere

  Hos Holte Flytteforretning kan vi også tilbyde affaldscontainere til oprydning i forbindelse med din flytning eller til dit næste haveprojekt.

  Møbelelhejs 21 meter

  Hos Holte Flytteforretning passer vi godt på dine ejendele og vores flyttefolk.

  Når vi flytter til og fra lejligheder benytter vi møbelhejs og kan nå op til 21 meter eller mindst 5. sal.

  Salg af flyttematerialer

  Hos Holte Flytteforretning kan du købe materialer til din flytning. Vi sælger:

  flyttekasse
  Flyttekasse
  40,00kr.
  film til indpakning
  Strækfilm ”lille”
  65,00kr.
  indpakning til flytning
  Skumfolie 0,26 x 10 meter
  10,00kr.
  papir til flytning
  Indpakningspapir 7,5 kg.
  170,00kr.
  flyttekasse til glas
  Glas-inddeling
  75,00kr.
  film til flytning
  Strækfilm ”stor”
  180,00kr.
  flyttekasse til tøj
  Garderobeskab
  225,00kr.
  flyttekasser og flyttetæppe
  Flyttetæppe
  40,00kr.

  Flyttechauffør søges

  Vi forventer du vil:

  Vi kan tilbyde: