Dit flyttefirma i Birkerød

Flytning til privat og erhverv

Skal du flytte og har brug for hjælp?

Så er Holte Flytte og Vognmandsforretning dit lokale flyttefirma i Birkerød. Hvad enten det måtte være privatflyt eller erhvervsflyt, så klarer vi opgaven.

Vi tilbyder den komplette pakke, når du har brug for hjælp til din flytning. Hos os får du nemlig den bedste flyttefirma pris, service og erfaring samlet et sted.

Flytteforsikring

Alle flytninger med Holte Flytte- og vognmandsforretning bliver udført under Dansk Møbeltransport Forenings betingelser, hvilket automatisk forsikrer dine værdier og ejendele under den del af flytningen som vores flyttefirma Holte Flytte- og vognmandsforretning udfører.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 2 hverdage.


  Over 125 års erfaring

  Holte Flytte- og Vognmandsforretning ApS blev grundlagt i 1897, og er et af Danmarks ældste flyttefirmaer.

  En aftale er en aftale

  En flytning er ofte meget personlig, hvor alt skal gå op i en højere enhed.
  Derfor er en aftale en aftale, når du bestiller flytning hos os.

  Sikker flytning

  Når du flytter med os er du naturligvis dækket af en flytteforsikring, hvis uheldet skulle være ude.

  Dine behov i fokus

  Vi er særligt opmærksom på dine særlige behov og ønsker, da det er vigtigt for os, at du føler at du kan overlade din flytning trygt til os.

  Erfarent flyttefirma

  Skal man flytte, er der altid mange ting, som skal tages højde for, derfor er det utrolig nemt at glemme noget i processen. Derfor er der mange, som benytter sig af et professionelt flyttefirma, så de bedre har mulighed for at bevare et overblik.

  Igennem mere end 125 år har vi flyttet for private og erhverv og finpudset flytte disciplinen til perfektion. Du kan derfor roligt føle dig i trygge hænder, da vi er en af branchens mest erfarne flyttefirmaer.

  Fordi der er så mange udfordringer både med privatflyt og erhvervsflyt, har vi det nyeste udstyr og vores flyttefolk er klædt godt på til enhver situation. For at passe ekstra godt på dine ejendele.

  Vi drager erfaringer igennem generationer og der findes ikke den udfordring vi ikke allerede er stødt på før.

  Hos Holte Flytteforretnings flyttemænd har vi altid dig og din flytning i fokus.

  Hjælp til din nedpakning

  Skal vi hjælpe dig med din nedpakning?

  Vi har stor erfaring og er glade for at hjælpe med nedpakning både for private og virksomheder.

  Ønsker du at vide mere, så læs mere om hvordan vi sørger for en sikker nedpakning her

  Hvad koster et flyttefirma?

  Selv om man er dygtig behøver man ikke at være dyr. Med over 125 års erfaring er vi et af de førende flyttefirmaer med flyttemænd, som er kendt for deres kvalitet, men det betyder ikke, at prisen er afskrækkende. Som det lokale flyttefirma i Birkerød tilbyder vi også konkurrencedygtige priser til vores lokale kunder. Hvilket gør det svært for andre flyttefirmaer at kunne matche vores tilbud. Vores service er omfattende, hvilket sikrer dig den bedste pris, service og erfaring samlet ét sted. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller er der andet vi kan være behælpelige med, så kontakt os allerede idag.

  Værd at vide når du flytter

  Når du skal flytte kan det være svært at holde overblik over alt, derfor har vi hos Holte Flytte og Vognmandsforretning lavet en huskeliste til flytningen, så der er færre ting, du skal have overblik over. – Rumdelere til beskyttelse af glas – Mærkater eller etiketter til kasser – Bobleplast til beskyttelse – Papir til indpakning – Eks. silkepapir – Tape – Holdbare plastposer af høj kvalitet – Maksimalt 20. kg. pr. flyttekasse
  I forbindelse med din flytning tilbyder vi bl.a.:

  Nedpakning og afmontering mm.

  Professionelle hjælpemidler

  Affaldscontainere

  Møbelelhejs 21 meter

  Pakkeanvisninger

  Salg af flyttematerialer